Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Regulament ! la data de Sam Aug 27, 2011 3:18 am1

avatar

Dystroy

Gold Member
Pentru ce-i ce nu stiu unde se afla regulamentul apasati aici

Sunt 7 puncte ce trebuie sa le respectati care apar in regulament

- Inainte de a posta

- Titluri de topicuri

- Descrierea problemei / intrebarii

- Limba forumului

- Culori

- Dublu-post

- Publicitatea


* Va rugam sa respectati intotalitate regulamentul pentru a nu aparea probleme !

* Aici am postat regulamentul cu litere normale, apasati pe spoiler ! :


Spoiler:
Inainte de a posta :

Folositi optiunea CAUTARE pentru a va asigura ca intrebarea dumneavoastra nu a fost deja pusa.

Titluri de topicuri:

Topicuri care au titluri de genul : Ajutor, Problema, Intrebare, Help, etc. nu sunt tolerate si nu veti primi raspuns la astfel de topicuri din partea celorlalti. Cei ce vor raspunde vor fi penalizati. Folositi un titlul de topic care sa corespunda cu problema /Intrebarea dumneavoastra

Descrierea problemei /Intrebarii:

Cand aveti o intrebare sau o problema incercati sa descrieti cat mai exact problema respectiva astfel incat sa puteti primi un raspuns corect in legatura cu problema dumneavoastra. Problemele discutate aici sunt strict de EpicART.ForumHit.Ro

Limba forumului:

Limba acceptata pe acest forum este limba ROMÃNA. Va rugam sa evitati folosirea de prescurtari SMS , Messenger sau alte greseli gramaticale.

Culori:

Culorile sunt folosite numai pentru moderare de catre staff asa ca va rugam sa folositi culoarea si fontul de baza al forumului.

Dublu-post

Nu faceti double post ( postare dubla se considera postarea in cadrul aceluiasi topic a doua raspunsuri, unul dupa altul ) dect daca au trecut 24 de ore de la prima postare. Daca atii gresit ceva inntr-o postare, sau doriti sa mai adaugatii ceva, folositii butonul "EDIT". Deasemenea este interzisa postarea a trei smile-uri consecutive.

Publicitatea:

Publicitatea pe forum nu este tolerata sub nici o forma, nici prin Mesaje Private. Este interzis de asemenea sa postati orice altfel de publicitate. Orice postare care contine mesaje de rasism, ura, pornografie, ilegalitati sau insulte trebuie sa fie evitate pe forum. Trebuie sa respectati faptul ca alte persoane pot avea opinii diferite fata de cea pe care o aveti dumneavoastra. Daca sunteti in conflict cu o alta persoana, folositi mesajele private, acest forum nu este o arena!
Va rugam sa aveti rabdare. Este inutil sa deschideti un topic la fiecare 2 minute. Fiecare membru al acestui forum are o viata privata in afarr EpicArt, asa ca nu pot raspunde inntotdeauna imediat. Trebuie sa respectati moderatorii si administratorii. Munca lor este voluntara pe acest forum si sunt oameni, nu roboti.

Este interzisa crearea mai multor conturi pe forum. Daca aveti deja un cont activ folositi-l pe acela. Membrii care vor fi descoperiti cu mai multe conturi active vor primi Ban pe toate cu exceptia celui mai activ dintre ele(cel cu cele mai multe mesaje si/sau warn-uri).

Dimensiunea maxima pentru avatarele permise pe forum este de 150X200 pixeli. De asemenea dimensiunea maxima a filei nu trebuie sa depaseasca 300 kb acest lucru este pentru membri care au conexiune slaba la internet pentru ca dureaza mult timp sa se incarce poza de la avatar. Avatarul nu este un loc pentru publicitate. Nu folositi avatare cu adresa forumului dumneavoastra sau alte adrese sau reclame. Campurile pentru: Localizare, Joburi/Distractii, Umor etc. nu sunt pentru a va face publicitate la forum. Singurul camp unde puteti sa scrieti adresa forumului dumneavoastra este "Website".

Este permisa postarea intr-un subiect, in scop de ajutor al unui user link-uri. Este interzisa adaugarea de comentarii de genul : intra aici, este cel mai tare, etc... SPAM => WARN & BAN. Puteti adauga doar modul in care se foloseste utilitarul. Nerespectarea acestora este sanctionata cu warn, repetarea acesteia aduce banarea.
Daca ati trimis Mesaje Private in care v-ati facut publicitate la forum veti avea casuta de Mesaje Private dezactivata pentru o perioada de timp. Daca avatarul dumneavoastra nu respecta regulile si ignorati cererile moderatorilor de a va schimba avatarul, administratorul va dezactiva avatarurile pentru dumneavostra. Publicitate pentru orice lucruri legate de bani=>Ban imediat. Fiecare avertizare pe care un membru din staff o da inseamna cate o mustrare.La 3 mustrari=>1 warn. 3 warn-uri=> Ban Spam la prima/primele postari=> Ban

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum